Specijalni sud u Beogradu osudio je danas na jedinstvenu kaznu od devet godina zatvora godina Darka Šarića kao organizatora kriminalne grupe koja je “oprala” više od 20 miliona evra prljavog novca, za koji se veruje da je stečen krijumčarenjem kokaina, dok je ostalih 16 optuženih u ovom slučaju osuđeno na ukupno 39 godina robije. ahhahuihauihuiahhau jhakhkhah iahhakhka

Specijalni sud u Beogradu osudio je danas na jedinstvenu kaznu od devet godina zatvora godina Darka Šarića kao organizatora kriminalne grupe koja je “oprala” više od 20 miliona evra prljavog novca, za koji se veruje da je stečen krijumčarenjem kokaina, dok je ostalih 16 optuženih u ovom slučaju osuđeno na ukupno 39 godina robije.

Sudije

Šariću je za pranje novca izrečena kazna od sedam godina, a za potstrekavanje drugih na pranje novca četiri godine zatvora, a kao jedinstvenu kaznu sud mu je izrekao devet godina.

– Proglašen je krivim jer je prljav novac kriminalne grupe od šverca kokaina investirao u legalne tokove – naveo je pored ostalog sudija Sinišša Petrović.